Kedves Vásárlónk!

Egy éve dédelgetett álmunk vált valóra és a Paleo Központban 2018.október 25-én megnyitottuk az országosan egyedülálló Paleo Büfét!

Lehetőséged van nálunk növényi tejjel kávézni, igazi csokiból készült forró csokit inni, reggelizni, gyorsan valamit enni: frissen sült paleo vagy vega pizzát, grill melegszendvicset, hideg szendvicseket mártogatós szószokkal, laktató desszerteket, hamburgert, gyros tálat, lecsót...

Minden termékünk a helyben sült péksüteményeinkből, megbízható paleós alapanyagokból készül, amik alacsony glikémiás indexűek vagyis lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaznak.
Ez azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül, kis adagokban látják el a szervezetet energiával, sokáig teltségérzetet okoznak, így sokkal később leszel éhes utána.

Az ételeink garantáltan kókuszzsíron, olívaolajon sülnek, növényi tejszínnel készülnek, glutén és gyorsan felszívódó szénhidrátoktól (rizs, burgonya, kukorica, cukor és szója nélkül) mentesek, és a kemény sajtok helyett kérheted növényi sajttal is.

Ezekhez a változásokhoz igazítottuk a nyitvatartásunkat is, így hétköznapokon 9 órától várunk, szombaton és vasárnap viszont zárva vagyunk.
Célunk, hogy hétköznapokon maximálisan kiszolgáljunk és friss ételekkel, alapanyagokkal tudjuk segíteni a tiszta táplálkozásod, hétvégén viszont fontos, hogy mi is feltöltődjünk, a gyermekeinkkel legyünk, pihenjünk, na és persze fussunk :)
A peleolit életmód nemcsak a táplálkozás megváltoztatásáról szól, hanem egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb életről is, amibe beletartozik a minőségi pihenés is.

Várunk szeretettel!Réka, Krisztián, Erikák és Virág

PALEO KÖZPONT, Paleo Bolt és Paleo Büfé


Cím:
 Székesfehérvár, Budai út 144. (Halesz parkkal szemben)

Bolt telefon: 20/220 83 23
Ha nem vesszük fel, épp egy vásárló kérdéseit válaszoljuk meg gondosan. Kérlek, hívj vissza pár perc múlva!
Büfé telefon: 20/46-45-45-6


E-mail: rendeles@paleokozpont.hu
Nyitvatartás: H-P: 9-17:30 óra Szombat: ZÁRVA 

8 ELŐNY, AMIT CSAK A PALEO KÖZPONT VÁSÁRLÓI ÉLVEZHETNEKVirág lányom cikke arról, hogy hogyan élte túl a paleo étrendet gyermekként mellettem :)


Hogyan éltem túl a paleót gyerekként?


Virág 20 éves székesfehérvári lány, aki korosztályának képviselőjékent megosztotta velünk aranyos történetét arról, miként lett anyukája hatására a paleo életmód lelkes híve. Története mindannyiunk számára sok-sok tanulsággal szolgál. Tiszta szívből kívánjuk neki, hogy hosszú, egészséges és boldog élete végéig kitartó követője ennek az egyedülállóan hatékony táplálkozási- és életformának.